ORCA raspisuje konkurs za studente kojima je potreban smeštaj

Oleksandr Pidvalyi, pexels

Foto: Oleksandr Pidvalyi, pexels

Organizacija civilnog društva ORCA raspisala je konkurs za podršku studentima u vidu besplatnog smeštaja u prvom Studentskom domu za dobrobit životinja i zaštitu prirode u Beogradu.

Pobednici konkursa ORCA dobiće besplatan smeštaj tokom studija sa pokrivenim režijskim troškovima do određenog iznosa za dva studenta ili studentkinje i stručnu podršku u izradi seminarskih i drugih stručnih radova iz oblasti zaštite životne sredine i dobrobiti životinja, kao i priliku da steknu druga korisna znanja i učestvuju u programu volonterske prakse.

Šta su uslovi?

Od učesnika konkursa očekuje se da studiraju na fakultetu koji se tiče veterine, biologije, poljoprivrede, psihologije, pedagogije, sociologije, prava i nauka srodnih zaštiti životne sredine i dobrobiti životinja. Od mladog studenta očekuje se afinitet prema pomenutim oblastima, motivisanost i spremnost za rad na sebi.

Prioritet na konkursu imaće mladi studenti bez roditeljskog staranja u alternativnoj brizi.

Zainteresovani mogu da se prijave organizaciji ORCA putem e-pošte: office@orca.rs najkasnije do 29. aprila. Prijava treba da sadrži motivaciono pismo i biografiju. Detalje konkursa možete pogledati ovde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.